Warning: Use of undefined constant page - assumed 'page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/b/a/4/seanvos.nl/httpd.www/welkom/webdesign.php on line 3

Webdesign voor MKB en ZZP

Voor zelfstandigen en MKB-bedrijven is het van groot belang om vindbaar én bereikbaar te zijn op het wereldwijde web. Steeds meer potentiële klanten gebruiken het internet om een geschikte aanbieder van hun gewenste product of dienst te vinden.

Als freelance webdesigner help ik zelfstandigen en MKB bedrijven met het realiseren van hun website. In overleg met de ondernemer maak ik een ontwerp dat past binnen de huisstijl van het bedrijf en realiseer ik dit ontwerp op het web.

Omdat ik zelf ervaring heb als ondernemer, weet ik dat de meeste ondernemers overdag druk zijn met hun dagelijkse werkzaamheden. Omdat ik de werkzaamheden over het algemeen in de avonduren uitvoer, kan ik u bijstaan op een moment dat u niet met uw dagelijkse werkzaamheden bezig bent.

Interesse?

Neem de tijd om deze website en de andere voorbeelden eens rustig te bekijken. Vervolgens kunt u eenvoudig contact met mij opnemen. Bij werkwijze leest u hoe ik vervolgens te werk ga.

Voorbeelden

Een selectie van de websites die ik reeds heb gerealiseerd.

Werkwijze

Hoe ik te werk ga bij het realiseren van een website voor uw bedrijf.

Ontwerp

Hoe maak ik een ontwerp voor een nieuwe website? Hier leest u er meer over.

Techniek

Een overzicht van de verschillende technieken die ik kan toepassen voor het realiseren van een website.

Social media

Social media zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet en goed te integreren in uw website.